Ποιοί Είμαστε

Η MADCON ΑΕ ιδρύθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 2001 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαδικτύου προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Είναι μια εταιρεία σχεδίασης, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και online καταστημάτων. Η εταιρεία μας κινείται με βάση τον πελάτη και φροντίζει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που θα του επιτρέψουν να αυξήσει την αποδοτικότητα και την ανταγωνιστικότητά του.

Τι Προσφέρουμε

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδων (Web design & Web development)

Η δημιουργία ενός site αποτελεί πλέον ένα από τα βασικότερα βήματα μιας επιχείρησης για την καλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Στη Madcon σχεδιάζουμε μαζί με τον πελάτη την ιστοσελίδα σύμφωνα πάντα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του. Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε πρωτότυπες και λειτουργικές ιστοσελίδες έτσι ώστε να αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Η ομάδα μας επίσης αναλαμβάνει την διερεύνηση του ανταγωνισμού και τη σύνταξη των κειμένων εκείνων που θα αξιοποιούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας σας με στόχο τη σωστή παρουσίαση της επιχείρησης σας.

Προώθηση Ιστοσελίδων (Web Marketing)

Το Web Marketing αποτελεί μια ξεχωριστή ‘επιστήμη’ με τεράστια δύναμη και δυναμική. Οι δυνατότητες που μας προσφέρει το διαδίκτυο είναι απίστευτες και πλέον αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους και αποτελεσματικότερους τρόπους προβολής της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιώντας τις διάφορες στρατηγικές του web marketing μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα σας, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του site σας που σαν αποτέλεσμα θα έχει να προσελκύσετε νέους πελάτες άρα και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας και να επιβληθείτε στον ανταγωνισμό.

Κατασκευή e-Shop

Οι αγορές μέσω Ίντερνετ κερδίζουν καθημερινά το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων καταναλωτών ανά τον κόσμο. Τα κέρδη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και διαδικτυακά αυξάνονται με εκθετικούς ρυθμούς γιατί δεν απευθύνονται πλέον μόνο στο αγοραστικό κοινό της περιοχής τους αλλά αποκτούν πελάτες από όλο τον κόσμο. Ο σίγουρος λοιπόν τρόπος για αύξηση του τζίρου σας είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο!! Η επιχείρησή σας παύει να είναι τοπική και τα προϊόντα σας θα αποτελούν πλέον αγοραστική επιλογή για κάθε αγοραστή όπου και αν βρίσκεται. Η MADCON A.E. αναλαμβάνει εξολοκλήρου την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) της επιχείρησής σας.

Η Φιλοσοφία μας

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι να χτίσουμε και να εδραιώσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με εσάς και να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία. Βασικές αρχές της Madcon είναι η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός και η ποιότητα. Μελετάμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά για να μπορέσουμε να σας προτείνουμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις. Στη Madcon με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Γιατί για εμάς…κάθε πελάτης είναι μοναδικός!