Τα κινητά τηλέφωνα έχουν πάψει πλέον να αποτελούν απλές συσκευές φωνητικών κλήσεων και αποστολής μηνυμάτων SMS. Με την εμφάνιση των έξυπνων τηλεφώνων (smartphones), που διαθέτουν δικό τους λειτουργικό σύστημα, ο χρήστης πλέον μπορεί να προσαρμόσει το τηλέφωνό του σύμφωνα με τις ανάγκες του. Μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση στο Internet, να αναζητήσει ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία και να εγκαταστήσει εφαρμογές(applications) που τον αφορούν, να είναι σε συνεχή επαφή με τους φίλους του μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook) να λαμβάνει τα e-mail του και πολλά άλλα.

Τι είναι τα Native apps;

Τα Native apps είναι εφαρμογές για smartphones και για tablets. Είναι πολύ αξιόπιστες και γρήγορες εφαρμογές και μπορούν να διαχειρίζονται και να εκμεταλλεύονται πλήρως όλες τις ιδιότητες των συσκευών, όπως την κάμερα και τον τηλεφωνικό κατάλογο και μπορούν να λειτουργούν και offline. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα native apps από το online store της συσκευής τους.

Η MADCON A.E. αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη ανάπτυξη native apps για smartphones και για tablets με ποικίλες και πολύπλοκες δυνατότητες.